Personenvervoer

Natuurlijk kunt u ons overdag bellen om een taxi te bestellen, maar mogelijk dat u op een andere manier gebruik wenst te maken van onze vervoersdiensten. De belangrijkste diensten die wij bieden hebben wij hier voor u uiteengezet. Indien u een specifieke vraag heeft over uw vervoersvraag kunt u ons altijd bellen of een e-mail zenden.

Groepsvervoer

Voor verschillende opdrachtgevers verzorgen wij het vervoer van leerlingen, gehandicapten, ouderen en zakelijke klanten. Het vervoer kenmerkt zich door vaste ritbewegingen, die veelal door ons met vaste voertuigen en vaste chauffeur worden verzorgd.

De meeste voertuigen zijn ook speciaal ingericht als rolstoeltaxi, en allemaal voorzien van hydraulische liften. Gomes beschikt nu al over 30 rolstoelvoertuigen met een driepuntsgordel voor de rolstoelgebruiker.

Zittend ziekenvervoer

Gomes verzorgt voor alle  zorgverzekeraars in Nederland het zittend ziekenvervoer. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken dient u in het bezit te zijn van een vervoersmachtiging. Deze kunt u aanvragen bij uw verzekeraar. Wanneer u een vervoersmachtiging heeft ontvangen kunt u direct uw gegevens bij onze administratie achterlaten zodat u probleemloos ritten kunt bestellen.

Het bestellen van een rit is per verzekeraar weer anders. Hieronder ziet u per zorgverzekeraar wie u kunt bellen om een rit te bestellen. Ziet u uw verzekeraar niet?, belt u dan gerust met onze administratie: 0342 413542.

Regiotaxi

In opdracht van Regiotaxi De Vallei rijden wij tussen Barneveld, Nijkerk en Amersfoort de regiotaxi ritten. Voor de volgende Regiotaxi systemen voeren wij dan de rit uit:

Regiotaxi Gelderland, 0900 0276, www.regiotaxigelderland.nl

Regiotaxi Eemland en Heuvelrug, 0900 11 22 44 5, www.rteh.nl

Gewoon een rit boeken?

U heeft een taxi nodig, belt u dan met onze centrale 0342 415000 (Barneveld), 033 4560666 (Amersfoort). U krijgt dan te horen hoe snel wij bij u kunnen zijn. Op tijd gebeld, op tijd opgehaald.

Speciale wensen?

Laat ons  weten wat u wilt, dan vertellen wij hoe het geregeld wordt!

U Kunt hier offerte aanvragen!