Rolstoeltaxi

Wilt u een rolstoeltaxi huren? Wanneer u dat bij ons doet, vervoeren we u comfortabel naar alle gewenste locaties in Nederland. Van dagbesteding, huisarts of ziekenhuis tot ritten voor plezieriger doeleinden als concert, theater, familiebezoek of vakantie. Waar u maar naartoe wilt. Als het maar vooraf besproken is.

Rolstoeltaxi huren bij Noot

Een rolstoeltaxi huren bij Noot, levert een taxi op die plaats biedt aan maximaal vier rolstoelgebruikers en aan enkele begeleiders of passagiers. Elke rolstoeltaxi en rolstoeltouringcar is uitgerust met een hydraulische lift. Prettig voor u en makkelijk voor de chauffeur. Wilt u uw scootmobiel meenemen? Dat kan, maar uitsluitend als bagage. U zit in de rolstoel of krijgt een zitplaats in de bus.

Gespecialiseerde rolstoeltaxichauffeur

De chauffeurs van Noot die in een rolstoeltaxi en / of rolstoeltouringcar rijden krijgen de speciale opleiding Rolstoelvervoer. Daarin wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en communicatie. Zo is het natuurlijk belangrijk dat u en uw rolstoel goed vast worden gezet. Veiligheid staat altijd voorop. Daarom krijgt ook elke chauffeur jaarlijks de training Levensreddend Handelen.

Rijstijl

Onze chauffeurs leren om u steeds duidelijk te vertellen wat hij (zij) gaat doen. En natuurlijk wordt er in de opleiding aandacht besteed aan de rijstijl. De chauffeur moet rustiger rijden dan met een normale taxi. Niet pal op de rem, langzaam over drempels, rustig door de bochten.

Interesse in een rolstoeltaxi?

We doen er alles aan om u een comfortabele en veilige rit in de rolstoeltaxi te bezorgen naar de bestemming van uw keuze. Waar kunnen we u naartoe brengen?

Vraag offerte aan

Onze klanten