Begeleider leerlingenvervoer: regio Den Haag en omstreken

Op zoek naar een uitdagende parttime-job boordevol sociale contacten en vrijheid tijdens de werkzaamheden? Word begeleider leerlingenvervoer voor 10 tot 20 uur per week! Ideaal te combineren met andere werkzaamheden, hobby’s en/of vrije tijd. Ook zeer geschikt voor gepensioneerden.

Noot personenvervoer is een van de grootste en bekendste persoonvervoerders van Nederland. Dagelijks rijden de voor-het-hele-koor voertuigen kriskras door het land om leerlingen van en naar school te brengen. Dit betreft veelal het speciaal onderwijs. De scholieren die vervoert worden zijn te kenmerken met vormen als autisme, ADHD en leer- en ontwikkelingsachterstand etc. Voor zowel de chauffeur, begeleider als zeker de doelgroep is vastigheid en stabiliteit van belang is. Om deze reden werkt Noot met vaste krachten op vaste routes. Iedere werknemer heeft dus een vaste, blijvende groep leerlingen onder zijn/haar hoede. Routes zijn veelal binnen de eigen regio.

De werktijden zijn nauw verbonden aan de begin- en eindtijden van de scholen. De globale werktijden zijn: 07:00-09:00 uur en 14:30-16:30 uur. Werktijden zijn afhankelijk van de soort en grootte van de route. Leeftijd en opleidingsniveau zijn geen harde criteria. Enthousiasme en hart voor de doelgroep en vervoerswerk wél.

Profiel

Jij bent iemand met een groot verantwoordlelijkheidsgevoel. Iedere ochtend word je om 07:00 uur opgehaald door de chauffeur. Samen met hem/haar ga je een vaste groep leerlingenvervoer ophalen. Als begeleider bewaak jij de orde en gezelligheid in de bus, zodat de chauffeur de focus op de weg kan houden. Daarnaast kan jij je uiterst goed vinden in onderstaande punten.

  • Beschikbaar van maandag t/m vrijdag (5 dagen) op de genoemden tijden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Zelfstandig werken is wat jij het beste kan;
  • Affiniteit met de doelgroep.

Wat bieden wij jou?

Naast een uitdagende parttime baan waarbij je een mooie en dankbare bijdrage levert aan een kwetsbare doelgroep binnen de maatschappij, mag je op het volgende rekenen.

  • Een toffe parttime baan vol waardering;
  • Salaris conform CAO taxibranche;
  • Een vaste chauffeur/mede-collega;
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling.

Hebben we jouw interesse gewekt? Dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteer eenvoudig en snel via: www.noot.nl/solliciteren.

 

Onze klanten