Bep van Rhee – Taxichauffeur

Bep van Rhee werkt al 22 jaar! met enthousiasme als taxichauffeur bij Noot. Zij vervoert kinderen en ouderen naar school of dagbesteding, maar doet ook ziekenvervoer. Vroeger werkte ze als interieurverzorgster. omdat haar schoonmoeder gebruik maakte van het ouderenvervoer, kwam ze op het idee om te solliciteren als taxichauffeur bij Noot.

“Ik vind het autorijden echt leuk en doordat ik me makkelijk aanpas aan mensen, is het een functie die mij op het lijf is geschreven. In het begin vond ik het heel spannend en hield ik het bij de vaste ritten. Er bestond in het begin ook nog geen navigatie en soms moest ik met de kaart in de hand rondrijden. gelukkig is er inmiddels veel verbeterd. Door de jaren heen heb ik zoveel meegemaakt in mijn werk en ben ik door schade en schande wijs geworden.

‘Nee’ zeggen vind ik moeilijk, dus zo rolde ik als vanzelf in de tussenritten en heb ik door de jaren heen allerlei soorten ritten gereden. Nu ben ik flexibel inzetbaar en dat vind ik zelf ook fijn. De ziekenhuisritten zijn ritten naar en van het ziekenhuis met mensen die bijvoorbeeld een dialyse of chemo behandeling krijgen. Ik probeer er altijd, ondanks de reden waarom mensen meegaan, een fijne rit van te maken.

Ik vind het super leuk dat mensen die ik gereden heb, mij later nog herkennen en naar mij zwaaien. Dat is voor mij een teken dat ze toen een fijne rit met mij hebben gehad. Mijn passagiers staan bij mij op de eerste plaats. Ik houd het contact graag professioneel, maar wel laagdrempelig, daarom stel ik me altijd met mijn voornaam voor. In de bus zorg ik voor een veilige omgeving. Wat daar wordt verteld, blijft ook in de bus. Tenslotte vervoer ik geen pakketjes, mensen moeten ons kunnen vertrouwen daarin.

Als ik met een rit vastloop, kan ik altijd terugvallen op de planning. Door de jaren heen is Noot veel groter geworden, daarmee verandert het bedrijf wel. Dat is soms even wennen, maar je moet toch meebewegen en we doen het met elkaar, zo ervaar ik het nog steeds. Dat maakt ook dat ik elke dag geniet van mijn werk. Mijn hart ligt bij Noot en ik hoop dat ik nog lang mag rondrijden met ‘Noot’ op mijn auto. Noot doet een stapje extra voor jou. Als je hard en met plezier werkt, dan heeft Noot ook begrip voor jou mocht het een keertje nodig zijn.

Onze klanten