Opleider Taxichauffeur / Chauffeurskaart (M/V)

Sta jij stevig in je schoenen? Weet jij als geen ander hoe je een boodschap moet overbrengen en wil je bijdragen aan het goed opleiden van taxichauffeurs? Noot Personenvervoer is op zoek naar een nieuwe opleider taxichauffeur voor 28-36 uur per week.

Noot Personenvervoer is een van de grootste personenvervoerders van Nederland. Met ruim 1.700 medewerkers worden dagelijks duizenden passagiers vervoert voor onder andere scholen, instellingen en gemeenten door de bekende voor-het-hele-koor voertuigen. Noot personenvervoer verzorgt het merendeel van de trainingen intern. Alle taxichauffeurs moeten in het bezit zijn van een wettelijke bevoegdheid; de chauffeurskaart. Hiervoor moet  een theorie – en een praktijkexamen afgelegd worden bij het CBR. Hier worden de chauffeurs op voorbereid door de taxi-opleiders. Daarnaast volgen de chauffeurs de verplichte (na)scholing in het kader van het TX-Keurmerk - een landelijk keurmerk dat we al jaren in ons bezit hebben.

Wat ga je doen?

Als opleider geef jij cursussen en trainingen zodat taxichauffeurs (in opleiding) worden voorzien van alle benodigde informatie. Jij snapt als geen ander dat onze taxichauffeurs veelal kwetsbare doelgroepen als leerlingen naar speciaal onderwijs, ouderen en mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, vervoeren van en naar hun bestemming. Mede daarom help jij taxichauffeurs op weg bij het behalen van het CBR theorie- en praktijkexamen. Daar komt natuurlijk heel wat bij kijken: van agendabeheer tot administratie en van trainingen inplannen tot zelf voor de klas staan. Jij draait je hand daar niet voor om en weet van aanpakken. Onze opleiders schakelen voortdurend tussen de werkzaamheden: lesgeven, vragen beantwoorden van cursisten en bewaken het overzicht van coaches en nieuwe medewerkers. Deze wisseling van werkzaamheden daagt je uit om uit iedere werkdag het maximale te halen.

Wie ben jij?

Jij bent een echte teamplayer die niet gestrest raakt van een volle agenda. Jij hebt ervaring in het overbrengen van kennis. Je hebt bijvoorbeeld eerder gewerkt als rij-instructeur of opleider. Ervaring met rijtrainingen is geen vereiste, maar wel een mooie pré. Je snapt dat de taxibranche geen 9 tot 5 mentaliteit heeft (sommige cursussen worden in de avond of weekend gegeven) en anticipeert daar dan ook moeiteloos op. Naast een gezonde dosis zelfvertrouwen, rij-kennis en ervaring, beschik jij ook over de juiste administratieve skills.

Wat bieden wij jou?

Naast dat je kan verwachten dat je in een plezierige werkomgeving terecht komt met gezellige collega’s (al zeggen we het zelf), mag je rekenen op het volgende:

  •  Salaris conform CAO taxibranche;
  •  Doorgroeimogelijkheden binnen Noot personenvervoer;
  •  Eventueel te volgen cursussen, betaalt door Noot.
  •  Auto van de zaak (mogelijkheid om privé te gebruiken).

Voel je het Noot-bloed al door je aderen stromen? Stuur dan jouw motivatie en cv naar: werving@noot.nl.

Onze klanten