Planner Groepsvervoer

Ben jij stressbestendig, denk jij in mogelijkheden en deins je niet terug van een hectische planning en af en toe een roodgloeiende telefoonlijn? Dan zijn we op zoek naar jou! Ter versterking van onze afdeling Groepsvervoer zoeken wij een planner voor 32 tot 40 uur per week.

Met zo’n 1.850 medewerkers behoort Noot tot een van de grotere personenvervoerders van Nederland. Dagelijks rijden de voor-het-hele-koor voertuigen kriskras door het land om onze passagiers van A naar B en weer terug te vervoeren. Noot personenvervoer is dé specialist in groepsvervoer. Wij brengen leerlingen van en naar speciaal onderwijs scholen en mensen met en zonder (mobiliteit)beperking naar de instelling en dagbesteding.

Werkzaamheden

Jij begrijpt als geen ander dat jouw werk uiterste precisie en verantwoordelijkheid moet kennen. Je bent verantwoordelijk voor een groep chauffeurs binnen een bepaalde regio en voor de ritten die zij rijden. De ritten worden door jou zo efficiënt en effectief mogelijk ingepland in ons geautomatiseerde planningsysteem. Verder instrueer je de chauffeurs met betrekking tot routes, probleemsituaties en tref je maatregelen bij uitval van personeel of voertuigen. Eventuele knelpunten en passende oplossingen signaleer en communiceer je met de manager.

Profiel

Naast jouw grote verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendigheid en oplossingsgerichte houding, kan jij je uitermate goed vinden in onderstaande punten:

  • MBO4+ werk/- denkniveau;
  • Topografisch goed onderlegd;
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Enige ervaring met planningssoftware, ervaring met het computersysteem Taxsys is een pré;
  • Woonachtig in Den Haag of de directe omgeving ervan.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een leuk, vast team. Naast dat een ieder heel goed snapt dat zijn/haar werk tiptop in orde moet zijn, is er ook tijd en ruimte voor onderlinge gezelligheid. Bovenop een leuke en gezellige werkplek, kan je op het volgende rekenen:

  • Marktconform salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring;
  • Baan voor langere tijd met kans op een vaste aanstelling;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Noot personenvervoer;
  • Superleuke collega’s (al zeggen we ’t zelf).

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan je CV + beknopte motivatie naar werving@noot.nl.

Onze klanten