Schelpen in het groen

Schelpen in het groenVanuit uw opstapplaats rijden we naar De Heeren van Montfoort (voorheen De Gouden Leeuw) in Montfoort, waar u omstreeks 11:45 uur gaat genieten van een warme lunch bestaande uit: grootmoeders schnitzel, gebakken aardappelen, boontjes, worteltjes, doperwtjes, augurkenblokjes en spekblokjes in één pannetje, jus, appelmoes en pudding van het huis en luxe ijstaarten aan tafel geserveerd (specialiteit).

Na de warme lunch stappen we om 13:00 uur weer in de touringcar en rijden we rechtstreeks vetplantenkwekerij en Schelpendecoraties John Warmerdam in Hillegom. Dit is origineel en uniek in Nederland, lekker fröbelen met vetplantjes en schelpen. Een hartstikke leuke workshop voor groepen waaraan iedereen mee kan doen. Wat je maakt mag je ook meenemen.

Natuurlijk is er eerst een ontvangst met koffie en gebak en daarna een rondleiding door het bedrijf waar vetplantjes worden gekweekt. Door ladingen kleurige schelpen te combineren met vetplantjes maken ze hier de prachtigste dingen. Aansluitend gaat u zelf aan de slag om een mooie creatie te maken en het resultaat mag u na afloop meenemen naar huis. Na deze leuk creatieve excursie is het helaas om 16:00 uur weer tijd om terug naar huis te gaan.

Tijdsduur: 10:45 uur – 17:15 uur

Inclusief:

  • Warme lunch zoals omschreven
  • Arrangement Schelpen in het groen bestaande uit: 2 x koffie met gebak, rondleiding en workshop decoreren met vetplantjes en schelpen
  • Touringcar vervoer naar locatie

Schelpendecoratie is een semi‐invalidetoilet aanwezig, verhoogd toilet met twee beugels en ruimte voor de rolstoel.

Vraag offerte aan

Onze klanten