Touringcar huren Deventer

Wilt u een touringcar huren in Deventer? Noot beschikt over een groot wagenpark touringcars in verschillende soorten en maten. Wij kunnen u zelfs voorzien van een touringcar op maat. Neem daarvoor contact met ons op en laat ons uw wensen weten. Wij zorgen voor een touringcar die aansluit op uw wensen. Van touring class tot royal class, voor een dagje uit of een meerdaagse reis.

Touringcar huren Deventer inclusief dagtocht

Naast een touringcar huren in Deventer, kunt u ook de organisatie van een dagtocht aan ons uitbesteden. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende soorten dagtochten en bieden voor ieder wat wils. Informeer naar onze dagtochtengids of bekijk het aanbod op de website. Heeft u zelf een idee voor een uniek dagje uit? Laat het ons weten! Samen met u stellen we een programma op voor deze dag.

Ander vervoer

Naast het huren van een touringcar, beschikken wij over veel meer soorten vervoer. Niet voor niets zijn wij al 40 jaar dé vervoersspecialist. Dus ook voor het huren van een auto, een (rolstoel)taxi, een limousine of (incidenteel) bedrijfsvervoer zijn wij de aangewezen partner voor u.

Ervaringen met Noot

U ziet het; Noot heeft zich gespecialiseerd in personenvervoer voor iedereen. Dagelijks vervoeren wij met ruim 1200 voertuigen duizenden personen van en naar hun bestemming. Heeft u zelf onlangs een dienst gedaan op een van onze chauffeurs? Dan horen wij graag hoe u dit bevallen is. Laat uw ervaring achter via ons serviceformulier op de website.

Neem contact op met Noot

Onze klanten