Touringcar huren Doetinchem

Wilt u een touringcar huren in Doetinchem? Bijvoorbeeld voor een dagje uit met uw collega’s of een meerdaagse vakantie met vrienden of familie? Doe dan een beroep op Noot. Wij zijn al ruim 40 jaar specialist in vervoer, ongeacht of u nu een touringcar nodig heeft, een taxi of een auto wilt huren: als het gaat om vervoer, staat Noot voor u klaar. Niet voor niets is onze slogan: Noot, voor het hele koor!

Offerte aanvragen touringcar huren in Doetinchem

Een touringcar huren in Doetinchem doet u eenvoudig via onze website. Wanneer u het offerteformulier zo uitgebreid mogelijk invult, kunnen wij u een offerte op maat sturen. U heeft namelijk nogal wat mogelijkheden. Wij hebben touringcars van verschillende grootte. Zo hebben wij touringcars met 35, 49, 52, 58 of 62 zitplaatsen. Ook beschikken we over een zeer luxe touringcar met 28 zitplaatsen en 4 tafels. U zit dan in de bus zoals u ook met de trein reist: tegenover elkaar. Dat is wel zo gezellig.

Offerte touringcar huren

 

 

Rolstoeltouringcar

Reist u met mensen die slecht ter been zijn of een verstandelijke handicap hebben? Dan kunt u ook bij ons terecht voor een rolstoeltouringcar. Deze touringcar is uitgerust met een hydraulische lift en rolstoel klemmen om de rolstoelen goed vast te kunnen zetten. De chauffeur heeft een speciale opleiding gehad dat u terugziet in de rijstijl. Bovendien kunt u op uw chauffeur rekenen voor meer dan het rijden: hij of zij staat voor u klaar als gastheer of -vrouw. Reist u met hoogstens vier rolstoelgebruikers (en een begeleider), dan volstaat het huren van een rolstoeltaxi.

Volledige dagbesteding uitbesteden aan Noot

Wist u dat Noot naast het vervoer ook een groot netwerk van bedrijven heeft waar u met een groep de dag kunt besteden? Van musea, een rondvaart of een activiteit zoals breien of kaarsen maken tot en met een bezoek aan Paleis het Loo of het Windmolen Belevingscentrum 11 Beaufort: wij hebben voor ieder wat wils. Informeer naar de brochure of bekijk het overzicht op de website. Heeft u zelf een idee voor een dagtocht? Laat het ons weten, wij maken voor u graag een voorstel op maat.

Dagtochten overzicht

Onze klanten