Windmolen Belevingscentrum 11 Beaufort

Windmolen belevingscentrum 11 BeaufortBeleef het grootste windpark van Nederland tijdens een tocht per touringcar. De geur van verse koffie en huisgemaakte appeltaart zorgen voor een warm ontvangst op de boerderij van de familie Renne in Nagele. U wordt ontvangen in het sfeervol ingerichte horecagedeelte. Tijdens de koffie/thee volgt u de interessante presentatie waarin zij u met mooie foto’s meenemen in het verhaal over de aanleg van Nederlands grootste windmolenpark. Hierna openen zij hun deuren van het Windmolen Experience Centrum 11 BEAUFORT voor u. U heeft uitgebreid de mogelijkheid om op eigen tempo rond te kijken en meer te weten te komen over wind(kracht) en het windmolenpark Noordoostpolder. Als afsluiting kunt u een bezoek brengen aan onze duurzame boerderijwinkel. Hier vindt u (h)eerlijke streekproducten, cadeaus en een uitgebreid assortiment aan interieur‐ en bakartikelen. Tussen de middag wordt er een heerlijk lunch geserveerd bestaande uit; Gesorteerde bolletjes, meergranen bolletjes, krentenbollen, luxe bolletjes, bio‐vleeswaren, jong belegen kaas weidekoeien, verschillende smaken jam, stroop, roomboter, fruitmand, tweekopjes koffie/thee en een glas melk of karnemelk.

Alle informatie van deze ochtend gaat leven tijdens de rondleiding per touringcar langs het grootste energiepark van Nederland. Comfortabel zittend in uw touringcar reist u met de gids langs de windturbines. Laat u verwonderen over de adembenemende hoogtes en capaciteit van deze turbines. Mooie verhalen en leuke anekdotes over de bouw van het windpark zullen met u gedeeld worden en zullen u verrassen. De imposante hoogte van de molens beleeft u pas echt wanneer u op de dijk staat, op maar 100 meter afstand van de turbines. Aan de ene kant ziet u het nieuwe land, met op de voorgrond de windturbines. Aan de andere kant ziet u het water van het IJsselmeer. Ook terwijl u
in de touringcar zit, zijn de windturbines zeer imposant om te zien. Na deze interessante excursie rijden we via de snelste route weer terug naar uw opstapadres.

Tijdsduur: 09.00 uur ‐ 16.00 uur

Inclusief:

  • Entree 11 Beaufort + Koffie met appelgebak + lunch zoals omschreven
  • Rondrit met gids op de touringcar langs windmolenparken
  • Touringcar voor uw vervoer

Vraag offerte aan

Onze klanten